Dej: 250 g. mel, 25 g. gær, 1 æg, 1½ dl. vand, lidt margarine, salt og sukker.
Fyld: 2 dåser tun i vand, 200 g. rejer, ca. 100 g oliven uden sten, ca. 200 g. asparges, ca. 100 g. revet ost, lidt tomatpure.
Salat: 1 stort salathoved, ca. 1 dl. creme fraiche , 1-2 fed hvidløg.
Så gør vi sådan:
Vand, fedtstof, salt og sukker lunes. Når temperaturen er korrekt tilsættes gæren. Lad det hele hvile i 10-15 min. , herefter æltes melet i og dejen hæves til dobbelt størrelse før den rulles ud så den passer til bradepanden. Bunden pensles med tomatpure, den drænede og findelte tun fordeles i et jævnt lag, de drænede rejer og fintsnittede oliven fordeles ligeledes. Herefter fordeles de drænede asparges. Til sidst drysses det hele med revet ost.
Bages ved 225 grader i ca. 20 min.
Serveres med salat bestående af fintsnittet salat med hvidløgskrydret creme fraiche dressing.