8 past. æggeblommer, 8 past æggehvider, 200 g. sukker, 1 l. piskefløde, 16 blade husblas, 2 dl. rom, ca. 200 g. sukker til karamel.
Så gør vi sådan:
Vi laver fromagen ad to gange, altså deler vi ovennævnte mængder i to portioner. Gælder ikke sukkeret til karamel.
Udblød husblasen i rigelig koldt vand og smelt dem i det vand, der hænger ved. Pas på at det ikke bliver for varmt.
Æggeblommer og sukker røres hvidt og skummende hvorefter rommen røres i.
Pisk æggehvider og fløde hver for sig.
Rør husblasen i æggemassen (gøres forsigtigt under kraftig omrøring) og vend derefter forsigtigt æggehvider og flødeskum i fromagen. Rør forsigtigt til fromagen er næsten stiv: hæld fromagen over kagen så den står med top.
Smelt sukkeret på en pande til det er gyldent og hæld ud på bagepapir og lad det stivne. Knus karamellen og drys et tyndt lag over kagen.