Moccasnegle

Dej: 1 l. lunken vand, 1 spsk. salt, ½ dl. olie, 25 g. gær, ca. 1,5 kg hvedemel.

Så gør vi sådan:

Bland vand, salt, olie og gær. Lad det hele hvile i 10-15 min for at få gang i gæren. Rør melet i lidt efter lidt og ælt dejen grundigt, gerne 5- 10 min. Lad dejen hæve til mindst dobbelt størrelse.

Fyld: 150 g. smør, 200 g. farin, 2½ tsk. Nescafé.

Glasur: 25 g. smeltet smør, 2 spsk. stærk kaffe, ca. 150 g. flormelis.

Så gør vi sådan:

Når dejen er hævet æltes den igennem nok en gang, deles i to og rulles ud i størrelsen 30×30 cm. Fyldet fordeles på de to stykker dej og smøres jævnt ud. Rul dejen til en pølse, skær hver pølse i ca. 10 skiver. Sæt skiverne på en plade med bagepapir. Lad igen sneglene hæve så længe som muligt. Bages ved 200 grader i ca. 25 min..

Efter bagningen stilles sneglene til afkøling før de pyntes med glasuren.