Mængde/antal pers: 10 pers
Ingredienser:
- 200 g sukker
- 400 g mel
- 4 æg
- 3 spsk kakao
- 1 spsk vanillesukker
- 1½ spsk bagepulver
- 1½ dl mælk
- 1 dl vand
- 150 g smeltet smør
- Glasur:
- 150 g smør
- 1 dl stærk brygget kaffe
- 4 spsk kakao
- 1 spsk vanille
- 200 g flormelis
- 150 g kokosmel
Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker sammen og kom alle de tørre ingredienser i (mel, kakao, vanillesukker og bagepulver).
Derefter kommes der mælk, vand og smeltet smør i og dejen røres godt igennem.
Dejen kommes i en bradepande ca 30×35 cm. Bages i en forvarm ovn på 175 grader i ca 35-45 minutter.
Hold øje med kagen til sidst, den er færdig når den er fast at røre ved og du kan lave kødnålstesten (stik en kødnål i kagen og check at der ikke hænger dej fast).
Glasuren:
Bland alle ingredienserne i en gryde og smelt det.
– Det kan også gøres i microovn, her smeltes smørret først og de andre ingredienser kommes i og det varmes endnu en gang.
Glasuren kommes på kagen, når kagen er kølet af.